Magma
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Disclaimer

Het copyright voor het materiaal op deze website ligt bij Marjan Hendriks, initiator Magma Holistisch Centrum. U mag deze informatie lezen, downloaden, gebruiken en er naar linken. De ongewijzigde tekst mag gebruikt worden met onderstaande bronvermelding;

Auteur: Marjan Hendriks, Holistisch diëtist, Meridiaantherapeut www.magmacentrum.nl

maar het is niet toegestaan teksten of beeldmateriaal te veranderen of te verkopen zonder de toestemming van Marjan Hendriks.

Magma Holistisch Centrum streeft naar een zorgvuldige controle van de informatie die zij via de website aanbiedt, zodat deze actueel, nauwkeurig en betrouwbaar is. Desondanks kunnen wij niet garanderen dat de informatie op de website te allen tijde correct en volledig is. MAGMA Holistisch Centrum aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van eventuele onjuistheden of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden van deze gegevens en informatie op deze website. Gebruik van de website is geheel voor eigen risico. De inhoud is slechts van informatieve aard en geen vervangingsmiddel voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen altijd uw arts.