Magma
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Marjan Hendriks

Marjan
werkt als holistisch diëtist en voedingsdeskundige, leefstijlcoach, meridiaantherapeut, Reikimaster en Intuïtief Healer. Marjan is tevens directeur van Magma Holistisch Centrum.

Ervaring
Marjan heeft ervaring als diëtist in het Maasziekenhuis te Boxmeer, het Grootziekengasthuis te 's-Hertogenbosch, bij de Zorggroep Noord-Limburg en als docent voeding- en dieetleer aan een verpleegkundige opleiding. Tevens had zij ruim 13 jaar een maatschap met haar echtgenoot Maarten Hendriks † 12-09-2002. Maarten was fysiotherapeut, acupuncturist, manueel therapeut, Reikimaster, haptonoom en meridiaantherapeut. Vooral haar jarenlange werkervaring met Maarten hebben haar visie op gezondheid en ziekte vorm gegeven. 05-05-2005 opende ze Magma Holistisch dietistenpraktijk. 10-10-2010 wordt Magma Centrum officieel geopend.

Kwaliteit
Marjan is lid van:
- De Nederlandse Vereniging voor Diëtisten (NVD)
- De Nederlandse Beroepsvereniging Meridiaan-Kleurentherapie (NBMK)
- De Nederlandse Vereniging voor Antroposofische zorg (NVAZ)
- De NASO, een Organisatie van wetenschappers en klinische behandelaren die zich bezighouden met oorzaken en gevolgen van  overgewicht en obesitas

 De NBMK, NVD en NVAZ hanteren een kwaliteitsbeleid waaraan continue moet worden voldaan.

Registratie
- Als meridiaantherapeut geregistreerd bij de NBMK: F-011/119
- Geregistreerd in het kwaliteitsregister: 39906239389
- Kamer van Koophandel:17257015
- AGB zorgverlenerscode diëtist: 24001567
- AGB zorgverlenerscode meridiaantherapeut: 90037675
- AGB Praktijkcode: 2400070
- WKGZ registratie

Dat geeft u de garantie dat Marjan geregistreerd staat als een officieel gezondheidswerker en regelmatig wordt gecontroleerd of ze voldoet aan de kwaliteitscriteria.

Opleidingen
Marjan heeft diverse opleidingen en bijscholingen gevolgd. Thans volgt zij ongeveer 2 maandelijks bijscholingen en wekelijks zelfstudie vanuit eigen interesse, om te voldoen aan de kwaliteiteisen én vooral om jou zoveel mogelijk te kunnen helpen.

Een impressie:
HBO-Opleiding Voeding en Diëtetiek, post HBO-opleiding voor meridiaantherapeut; Natuurlijk genezen (fytotherapie, homeopathie, hydrotherapie, drukpuntmassage); Psychische begeleiding bij eet- en gewichtsproblemen; Chinese Voedingsleer; Dietcounseling bij dr. Frans Gerards; Bindweefselmassage bij Irene Piët; Vrij van dwangmatig eetgedrag (NLP); Gelukkiger omgaan met eten (NLP); Afslanken met je hoofd (NLP); Voeding en kanker; De rol van voeding op de hersenen; Prikkelbaar darmsyndroom enz.

Terug naar Wie zijn wij