Holistisch Afvallen

Holistisch Afvallen

Holistisch afvallen
is geschikt voor iedereen die succesvol wil afvallen, nooit meer wil diëten en zich vitaler wil voelen.
Het streven is dat jij na enkele consulten zegt: "Ik ben afgevallen en heb er niets voor gedaan."

Waarom holistische afvallen?
Mogelijk weet je uit eigen ervaring  dat na een afvalpoging de kilo's er weer bijkomen.
Wil je succesvol afvallen zal een dieet alléén dus niet helpen. Je vergeet dan bijvoorbeeld jouw emotie-eten aan te pakken, je doet niets aan jouw alles of niets principe of jouw trage stofwisseling wordt niet hersteld. Met een holistische afslank methode worden zoveel mogelijk belemmerende en verstorende factoren meegenomen. Inzicht in jouw valkuilen, het overwinnen van verleidingen en 'het herprogrammeren' van jouw eetgewoontes maken dat je niet meer bang hoeft te zijn om aan te komen.

Lekker in jouw vel
De holistische afslankmethode is succesvol omdat je niet alleen jouw overtollige kilo's aanpakt, maar ook weer lekker in je vel komt. Minder klachten en minder medicijnen is ook het doel.

De holistische afslankmethode bestaat o.a. uit:

Geen streng dieet
Alles mag. Slechts één ding moet: Elke dag iets lekkers nemen waar jij zin in hebt. Je hoeft hierbij niet eens op de calorieën of hoeveelheid te letten. Klinkt jou dat vreemd in de oren? Toch is het mogelijk! Mede door de holistische aanpak ga je in korte tijd anders eten én afvallen.

Honger, verzadiging, emotie...
Je krijgt aandacht voor de ontregeling van jouw honger- en verzadigingscentrum en ontregeling van jouw stofwisseling. Tevens kunnen emoties en gedachten jou afleiden van wat jouw lichaam werkelijk nodig heeft: Je leert weer luisteren naar jouw lichaam.

Saboterende gedachten opsporen
Jij weet vast wel wat je moet doen en laten om af te vallen? Heb jij je ook wel eens afgevraagd waarom het dan toch niet lukt om goede voornemens vol te houden? Dat komt door jouw saboterend gedachten. Een saboterende gedachte belemmert jou dat te doen wat je eigenlijk wilt doen. Voorbeeld van zo'n saboterende gedachte is: "Morgen begin ik wel weer...". "Ach, voor deze ene keer..." Samen gaan we deze saboterende gedachten opsporen en omvormen tot ondersteunende gedachten. Pas dan voorkom jij terugval in oude patronen.

Afvallen gaat vanzelf
Wil je succesvol afvallen dan dient jouw nieuwe eetgedrag onbewust te gaan. Ik begeleid jou hierbij zodat je in staat bent om gemakkelijk kilo's kwijt te raken.

Minder klachten en minder medicijnen
Jij geeft aan welke klachten je wilt aanpakken. Jij krijgt advies en hulp om jouw doelen te realiseren. Zo maak jij het afvallen compleet.
Het verminderen van medicijnen gaat altijd in overleg met jouw behandelend arts.

Ga ook succesvol afvallen: onze afslankprogramma's