Afslankprogramma's

SUCCESVOL AFVALLEN

Succesvol afvallen
MAGMA Holistisch Centrum is gespecialiseerd in begeleiden met afvallen en het overwinnen van eetstoornissen. Wij helpen jou om jouw doel te realiseren. We hanteren geen strenge diëten of shakes. Daar geloven wij niet in. Mogelijk jij ook niet meer, als jij al verschillende diëten hebt gevolgd. Waar wij wel in geloven: Afvallen is gemakkelijker dan je denkt. Afvallen is een kwestie van eten wat bij je past én een nieuwe eetgewoonte aanleren. Afvallen is niet alleen kilo's kwijt raken. Het is ook belangrijk dat jij weer in balans komt. Dus letterlijk en figuurlijk weer lekker in jouw vel. Daar helpen wij jou bij.

Verschillende afslankprogramma's.
We hebben diverse afslankprogramma's en belangrijk om te weten: Je wordt altijd individueel begeleidt. We kijken ook altijd naar wat jouw wensen zijn en kijken samen welk programma het meest geschikt is. In elk programma wordt je begeleid door Marjan Hendriks, een holistisch diëtist, die ruim 33 jaar ervaring heeft met het begeleiden van volwassenen en kinderen met gewichtsproblemen en afgestudeerd is op eetstoornissen.

MAGMA 10 dagen dieet

In 10 dagen 3 tot 7 kg afvallen met gewone gezonde voeding. Dit 'dieet' is zeer zeker voor jou geschikt als je veel zin in zoet en/of zoute dingen hebt. In 10 dagen leer je namelijk om af te kicken van die behoefte. Het MAGMA 10 dagen dieet is ook geschikt indien je door al het lijnen een trage stofwisseling hebt gekregen.

Holistisch afvallen

Holistisch afvallen is méér dan alleen letten op wat je in je mond stopt. Holistisch afvallen betekent dat we jou als geheel zien en rekening houden met jouw constitutie, klachten, medicijngebruik, eetgewoontes, leefstijl, jouw stofwisseling enz. Je krijgt een advies wat bij jou past. Op deze manier haal je het beste uit jezelf!

Actief Afslanken

Bij actief afslanken wordt je begeleid door een holistisch diëtist én een bewegingstherapeut van Afslankinstituut Lilian te Boxmeer. Middels gezonde voeding, slenderen en een PowerPlate haal je centimeters weg op plaatsen waar jij dat wilt! Actief Afslanken is ook uitermate geschikt voor mensen die een blessure of gezondheidsklacht hebben.

Weer vitaal

Futloos? Moe? Blessure of lichamelijk ongemak? Last van overtollige kilo's? Je kunt niet (meer) sporten of nauwelijks bewegen? Ervaar hoe jij fitter en gezonder kunt worden door een holistische aanpak. Deze individuele cursus is bestemd voor mensen die zich weer vitaal willen voelen.