Magma
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Wat bieden wij?

Jouw lichaam beschikt over een zelfgenezend vermogen. Ziekmakende factoren dien je zoveel mogelijk te elimineren. Wij helpen jou daarmee!
Vanuit verschillende invalshoeken kunnen wij jou hulp bieden. Samen met jou kijken we wat het best bij jou past!
Lees hieronder welke methodes wij zoal gebruiken.

Een holistisch diëtist
is een deskundige op het gebied van voeding in relatie tot ziekte, gezondheid en welbevinden. Een holistisch diëtist helpt jou om klachten te reduceren, jou zoveel mogelijk in balans te brengen en eventuele medicijnen overbodig te maken. 
Lees meer

Coaching tot succesvol afvallen
Magma Holistisch Centrum is gespecialiseerd in verantwoord en succesvol afvallen en het overwinnen van eetstoornissen. Wij helpen jou om jouw doel te realiseren!
Lees meer

Stoppen met roken
Wil jij graag stoppen met roken, maar wil je geen extra kilo's?
Of mogelijk wil je zelfs afvallen?
Wij helpen je om jouw doelen te bereiken.
Lees meer

Meridiaantherapie
Meridiaantherapie doet denken aan acupuntuur, maar dan zonder naalden. Meridiaantherapie is gericht op het herstel van de energiebalans en het hiermee verhelpen van  (pijn-)klachten. Ook geschikt voor baby's en jonge kinderen.
Lees meer

WeightChallenge Boxmeer
WeightChallenge Boxmeer biedt een win-winsituatie voor bedrijven en instellingen: Vitale medewerkers, een gezond bedrijfsimago, kosten besparing én geld genereren voor een goed doel.
Lees meer

Leefstijl Projecten
Magma Holistisch Centrum biedt verschillende mogelijkheden bij het realiseren van een gezonde leefstijl. Wij leveren diensten op maat voor o.a. bedrijven, scholen, restaurants, uitgeverijen van tijdschriften of (gezondheids-)instellingen.
Lees meer

Reiki
is een effectieve Japanse geneeswijze waarin via handoplegging wordt gewerkt met universele energie. Wanneer energie niet optimaal door het lichaam stroomt kan dit klachten en ziekten veroorzaken. Reiki laat de energie weer stromen, helpt blokkades weg te werken en ondersteunt elk genezingsproces.
Lees meer

Intuïtieve Healing
Intuïtie betekent 'innerlijk weten'. Intuïtieve Healing helpt om dichter bij jouw 'innerlijk weten' te komen. Bij Intuïtieve Healing wordt op energieniveau gecommuniceerd met dit wezenlijk deel van jou zelf.
Lees meer

Cursus/workshop
In Magma Holistisch Centrum geven diverse erkende therapeuten een workshop of cursus op het gebied van gezonde voeding, gezonde leefstijl en innerlijke groei.
Lees meer