MAGMA 10 dagen dieet

MAGMA 10 dagen dieet

MAGMA 10 dagen dieet: 3 tot 7 kg afvallen in 10 dagen
Holistisch diëtiste Marjan Hendriks heeft een effectief bewezen dieet opgesteld: In 10 dagen tijd tot wel 7 kg afvallen. Het is geen crashdieet, maar verantwoord en blijvend gewichtsverlies. Alles onder deskundige begeleiding.

Begeleiding via beeldbellen, mail en telefoon ook mogelijk!

Verantwoord afvallen
Marjan (Holistisch diëtist): "Eigenlijk ben ik geen voorstander van diëten omdat ik er van overtuigd ben dat het leidt tot jojoën. Bij vele diëten waarbij men snel afvalt, wordt de stofwisseling verstoord, waardoor mensen na een afslankpoging snel weer in gewicht toenemen als men weer gewoon gaat eten. Dit dieet is anders. Men krijgt weliswaar niet veel calorieën binnen, maar men moet juist veel eten. Ook eet men om de 2 uur. De stofwisseling blijft op peil. Ik zie deze 10 daagse kuur wel als verantwoord."

"Eerlijk gezegd heb ik bij toeval ontdekt dat mensen in 10 dagen tijd veel afvallen. Ik was in eerste instantie op zoek naar een voeding waarbij de mensen in korte tijd een sterke voorkeur voor zout of zoete producten zouden afleren. Ik krijg namelijk steeds vaker mensen te zien die als het ware verslaafd zijn aan suiker of zoute snacks. Uit onderzoek is gebleken dat men in 10 dagen tijd aan een andere smaak kan wennen. Met deze gedachte als uitgangspunt heb ik een verantwoorde voeding opgesteld. Tot mijn verbazing zag ik dat deelnemers véél gewicht verloren! Meer dan verwacht!

Iedereen valt goed af!
Tot mijn verbazing zag ik ook dat mensen die al gezond aten en moeite hadden om  er nog wat kilo's af te krijgen ook baat hadden bij dit dieet. Het was even een lastige beslissing voor mij of ik dit dieet wel openbaar zou maken. Mensen kennen mij namelijk als een diëtist die géén dieet geeft om af te vallen. Ik heb besloten dat, als ik mensen aansluitend een persoonlijk voedingsadvies geef, ik met mijzelf wel "in het reine" kan komen. Dan is deze 10 daags kuur even een sprintje tijdens een gezonde wandeling."  

Balans en Back to basic!
Het bijzondere aan deze 10 daagse kuur is dat het uit gezonde voeding bestaat. Dus geen shakes of maaltijdvervangende producten. Het is niet duur. Zelfs goedkoper dan een normale voeding. Het is puur basic! Alles wat het lichaam nodig heeft om in balans te komen zit er in. Alles wat het lichaam niet nodig heeft om gezond te blijven wordt gedurende 10 dagen achterwege gelaten. Gedurende deze 10 dagen worden o.a. alle suiker en zout bevattende producten weggelaten. Tevens is het glutenvrij en worden bepaalde voedselcombinaties vermeden. Ook is het vezelrijk. Daarnaast eet je om de 2 1/2 uur om jouw stofwisseling op peil te houden en hongergevoel te voorkomen. Het dagmenu bevat ook veel volkoren zilvervliesrijst (40-45 minuten koken). Volkoren zilvervliesrijst hersteld de vochthuishouding in ons lichaam.

Begeleiding
Tijdens deze 10 daagse kuur krijg je dagelijks support van Marjan. Tevens krijg je een persoonlijk voedingsadvies om mee verder te gaan ná deze 10 dagen. Indien je dat wenst kun je begeleiding krijgen van een bewegingstherapeut.


Voor wie is het MAGMA 10 dagen dieet geschikt?
Voor diegene die:


MAGMA 10 dagen dieet is ook geschikt als:


Dit dieet is af te raden voor:

Aanmelden of vragen over MAGMA 10 dagen dieet

Kosten van het MAGMA 10 dagen dieet.
Informatie over het dieet, een dagmenu, een boodschappenlijstje, recepten, 2 weken dagelijks coaching per mail kost jou slechts € 42,00 boven het normale tarief. Vergoeding via zorgverzekeraar mogelijk. Zie tarieven

Meer informatie

Interview Boxmeers Weekblad


Ervaringen van deelnemers
Ingezonden brief anonieme mannelijke deelnemer
Ervaring deelnemer
Ingezonden brief van Jolanda
Ingezonden brief van Antonette
Mail van anonieme deelneemster
Ik ben sceptisch...