Magma
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Afvallen

Magma Holistisch Centrum is gespecialiseerd in begeleiden met afvallen en het overwinnen van eetstoornissen. Wij helpen jou om  jouw doel te realiseren!  We hanteren geen strenge diëten of shakes. Daar geloven wij niet in!  Mogelijk jij ook niet meer, als jij al verschillende diëten hebt gevolgd. Waar wij wel in geloven: Afvallen is gemakkelijker dan je denkt!  Afvallen is een kwestie van eten wat bij je past én een nieuwe eetgewoonte aanleren. Afvallen is niet alleen kilo's kwijt raken!  Het is ook belangrijk dat jij weer in balans komt. Dus letterlijk en figuurlijk weer lekker in jouw vel! Daar helpen wij jou bij!


Verschillende afslankprogramma's.
We hebben diverse afslankprogramma's, maar bedenk je wordt altijd individueel begeleidt! We kijken ook altijd naar wat jouw wensen zijn en kijken samen welk programma het meest geschikt is.
In elk programma wordt je begeleid door Marjan Hendriks, een holistisch diëtist, die al 29 jaar ervaring heeft met het begeleiden van volwassenen en kinderen met gewichtsproblemen en eetstoornissen.

ONZE AFSLANKPROGRAMMA'S

MAGMA 10 dagen dieet

In 10 dagen 3 tot 7 kg afvallen met gewone gezonde voeding! Dit dieet is zeer zeker voor jou geschikt als je veel zin in zoet en/of zoute dingen hebt. In 10 dagen leer je als het ware om af te kicken van die behoefte! Het dieet is ook geschikt indien je door al het lijnen een trage stofwisseling hebt gekregen.
Lees meer over MAGMA 10 dagen dieet

Holistisch Afvallen
Holistisch afvallen is méér dan alleen letten op wat je in je mond stopt. Holistisch afvallen betekent dat we jou als geheel zien en rekening houden met jouw constitutie, klachten, medicijngebruik , eetgewoontes, leefstijl, jouw stofwisseling enz. Je krijgt een advies wat bij jou past. Op deze manier haal je het beste uit jezelf! 
Lees meer over Holistisch Afvallen.

Actief Afslanken
Bij actief afslanken wordt je begeleid door een holistisch diëtist én een bewegingstherapeut van Afslankinstituut Lilian te Boxmeer. Middels gezonde voeding, slenderen en een PowerPlate haal je centimeters weg op plaatsen waar jij dat wilt! Actief Afslanken is ook uitermate geschikt voor mensen die een blessure of gezondheidsklacht hebben.
Lees meer over Actief Afslanken


Weer vitaal!
Futloos? Moe?  Blessure of lichamelijk ongemak? Last van overtollige kilo's? Je kunt niet (meer) sporten of nauwelijks bewegen? 
Ervaar hoe jij fitter en gezonder kunt worden door een holistische aanpak.

Deze individuele cursus is bestemd voor mensen die zich weer vitaal willen voelen.
Lees meer over Weer vitaal!

Cellulite verminderen
Cellulite wordt ook wel sinaasappelhuid genoemd: Ontsierende bobbeltjes  op jouw benen
Je krijgt begeleiding van een holistisch dietist en een bewegingstherapeut om cellulite te verminderen.

Lees meer

WeightChallenge
Jouw gewicht is geld waard! Val af en werk mee aan een goed doel! Je gaat de uitdaging aan samen met een holistisch diëtist, een personal trainer, een fysiotherapeut en een bewegingstherapeut. Kortom ons hele team helpt jou om af te slanken en super fit te worden!
Lees meer over WeightChallenge Boxmeer

Meer weten over afvallen?
- Holistisch diëtist. Lees meer
- Het beste dieet. Lees meer
- Fit en slank met spiertraining. Lees meer
- Slanke recepten. Lees meer
- Heb ik een eetstoornis? Lees meer
- Wandel je slank! Lees meer
- Afvallen door méér eten! Lees meer
- Succestips voor het lijnen. Lees meer
- Slank met natuurvoeding. Lees meer